Monday, August 8, 2016

11AM

HELGEN SOM VARIT HAR VARIT FULLSMÄCKAD MED PLANER. Först var det festivalen Uport som vi besökte både fredagen och lördagen. De bästa var nog att få se The Hives enda spelning i Sverige, Movits, den svenska björnstammen, little jinder och Rebecca och Fiona. Annars var det även Bob hund, Danny S, Vigiland, Ison och Fille, Electric Banana Band och många fler som ni kan klicka in er på här.
Vi fick bo i husvagn de 2 nättern vi var i Ulricehamn och sedan avslutades helgen med att gå på bio och se den efterlängtade filmen Suicede Squad som handlar om de skurkar som alltid finns med i Action filmerna. Så istället för att göra ännu en hjältefilm har de nu tagit och gjort en hel film om skurkarna. Bl.a Jokern och Harley Quinn som är kända genom Batman var med i denna.
Varje DC Comics film är ju oftast gjord av tidigare serier som varit i bokformat. Och när filmerna visas på bio så ska man alltid sitta till den första eftertexten är klar för det kommer alltid en liten filmsnutt som en liten ledtråd till nästa film. Eller så är det bara ett litet extra klipp som såklart man inte ska missa. Så sitt bara kvar och vänta på det goda.
Au Revoir



No comments: