DESIGN!

IN HERE I WILL POST DESIGN FROM OTHER PAGES AND DESIGNERS. ENJOY!

17.09.15
ISSEY MIYAKE- ORIGAMI FASHION
Issey är en japansk designer där mode möter teknologi. Att kläder kan vikas liksom när man viker origami av papper är en av de många framtida idéer han har i sin design. Hans första kollektion gjordes på 1970-talet och idag är han en känd designer, framförallt för hans origami kollektioner.23.10.13
ANYA CALIENDO-CULTURE MILLINERY ATELIER
Hon är Anya Caliendo, född i Ryssland. Hon skapar huvudbonader i alla dess designer. Allt ni vill veta finner ni på hennes hemsida. Det roliga är att man kan gå kurser hos designern för en peng. Så om man känner för att börja göra världen mer hattrik så kanske detta är något att göra efter plugget eller om man finner att svensk mark är trist och vill ta en helt annan sväng på framtiden.
9.08.13
MAIKO TAKEDA
En japansk kreativ designer vid namn Maiko Takeda. Hon föddes i Tokyo och hennes design involverar Logik+Geometri+rymden som bilder de gemensamma nämnarna i hennes design. Maiko skapar produkter som hon vill ska vara individuella och ha en tidlös kvalitet. Hon studerade på Central Saint Martins College of Art and Design i London, och har fortsatt varit kreativ även efter studierna.


24.03.13
MANOUSH
För er som inte vet så finns det ett klädmärke vid namn Manoush, ett ungt Fransk märke.Ddet är än inte direkt känt här i Sverige men jag lärde känna märket i Paris när jag befann mig där på praktik. Enligt Manoush har  en Vintage zigernisk stil med en bohemisk kant. Namnet Manoush kom från ordet Gypsy. De kvinnor som bär dessa kläder ska inte vara rädda för att bära färger. Jag kallar det för de plagg som du har få  i garderoben som behövs för att göra din garderob något mer exklusivt och mer färgrikt, med färger och symboler som sätts ihop till något användbart för de som gillar något annorlunda. Är man trött på H&M,Lindex ´, Gina Tricot och de dyrare butikerna med sina svartgråa färgskaler, och vill man lägga sina pengar på en klänning från manoush och känna att plagget är kvalitet men något mer ögonfallande så prova Manoush. 
Vissa kan tycka att det är något klottrigt och för mycket som händer på plaggen, men det finns olika typer av mönster, broderier, färger hos Manoush så valmöjligheterna blir större om personen i sig ser valmöjligheterna och vill förändra garderoben!

17.02.12
JEREMY SCOTT
Jeremy Scott som är en designer som alltid bjuder på färg och inspireras ofta utav många igenkännande symboler och kända ikoner. a Bart Simpson, Coca Cola m.fl. Han är en designer som jag själv måste medge är underbar och kreativ. Han har verkligen skapat sin egna stil.

Bilder från senaste kollektionen:

29.11.1116.10.11
Rie Hosokai
Rie Hosokai är en av de bästa ballong konstnärerna i världen, men hon är också en av de mest innovativa modedesigners. Hon använder ballonger för att skulptera.  Hosokai var en gång en anställd på en blomsteraffär som hade flyttat till en avdelning som ansvarar för att göra ballong arrangemang. Det var där som ballonger fångade hennes intresse och hon öppnade sitt företag "Daisy Balloon"

29.09.11
WeAreUseful
Hittade via tumblr en hemsida som designar allt ifrån inbjudningar, till lookboks och tidningar. Väldigt påhittigt och snyggt.

27.08.11
KESH
Kesh är en 24-årig artist, designer, DJ, fotograf och kommer ifrån Storbritannien. Tack vare 80-talets ikoner som Madonna och Grace Jones har Kesh blivit inspirerad och klätt tidningar som Vouge, i-D, WAD, med kändisar som Mariah Carey, Kanye, Lupe Fiasco har Kesh även varit moderedaktör på tidningen Super Super Magazine. Hon rankas som en av de mest framgångsrika kreatörerna inom hennes bransch. Med att använda fotografering, hand-illustration och digitala verktyg, starka färger och andra knep har hon sålt sina kreationer i 26 länder. För att ta reda på mer om hennes projekt kan du klicka in på länken nedan.
http://www.keshcontinues.com/