ART!

IN HERE YOU CAN BE INSPIRED FROM OTHER ARTISTS ANS ILLUSTRATORS.


1.05.13
TIM WALKER
En välkänd fotograf vid namn Tim Walker har chockat världen och Vouge-tidningen med sina fascinerande fotografier, månad efter månad. Romantiska motiv och extravagant stil finner man inom varje bild som plåtas. Att ha hållt på som fotograf i 15 år har Walker även börjat ge sig in på att skapa film. Walker tog examen 1994 och jobbade som frilansande fotografisk assistent i London innan han flyttade till New York som en heltid assistent till Richard Avedon. När han återvänder till England koncentrerar han sig på  porträtt och dokumentära arbeten för brittiska tidningar. Vid 25 års ålder han sköt sin första mode historia för Vogue, och har fortsatt att arbeta mycket uppmärksamhet sedan dess. (Källa: http://timwalkerphotography.com/biography.php)
27.01.13
Illustation VOGUE
FANN DENNA FINING PÅ TUMBLR, EN SUPERBRA HEMSIDA FÖR BILDÄLSKARE.

29.05.12
Irina Ionesco
Irina Ionesco är en fransk fotograf född 1935. Irina immigrerade ifrån Rumänien och flyttade inte till Paris förrän efter barndomen. Hennes verk beskrivs erotiskt och vulgärt. År 1974 ställde hon ut på Nikon Gallery i Paris och fick då ett skjut på karriären och en hel del uppmärksamhet. Irina är mest känd för sina fotografier på sin dotter Eva som ofta har ställts naken framför kameran. 


17.01.12
Natalia Sanabria
Natalia Sanabria illustratör. Tyvärr hittade jag inte någon specifik hemsida där hon håller hus utan hon finns på de flesta hemsidor bl.a flickr. Bara att söka på namnet så hittar man en massa goda illustrationer som hon bjuder på.
19.09.11
Linda Portman
Fotograferar, stylar och jag hittade hennes fina portfolio på hennes blogg. Enjoy!


LINDA PORTMAN—►


08.09.11
Deborah Butterfield05.09.11
Daniel Völker
Tysk designer med otroligt fina inspirerande bilder.

 Daniel Volker—► 


28.08.11
Lo17
Ett projekt som gjorts av Angelo Bramanti och Giuseppe Siracusa. Där de har använt sig utav lp-skivor som man kan värma upp i ugnen och forma hur man vill, fast det torkar snabbt så man får vara snabb i fingrarna. Hitta dessa filurerna när jag kollade runt på bilder på google. Häftigt!

23.08.11

Tobacco & Leather
Jag fann en intressant bloggare som är illustratör och lägger upp bilder och även sina illustartioner som är grymt snygga och fantastiska. Hon väljer att sätta upp pappersarken mot väggen och då måla antingen ståendes eller sittandes. Hur grym får man vara!

 TOBACCO&LEATHER—► 18.08.11

Anneli Olander
Känner för att fortsätta med en annan svensk illustratör som heter Anneli Olander. Enligt källorna har hon ritat sedan hon hade en krita i handen, vilket var vid 2års ålder. Hon höll hus i Stockholm där hon gick på konstskola och har gjort en del arbeten till tidningar. Hon startade ett eget företag 2007 och idag jobbar hon både med företaget men även på hemsidan Stardoll.com  som är en världskänd hemsida där man kan klä upp kändisar i klippdocks likande sidor.


17.08.11

Myltan
En svensk modeillustratör med fantastiska illustrationer.

 MYLTAN—►


16.08.11


Lovisa Burfitt
Lovisa Burfitt har illustrerat mode sedan 1997 och är idag baserad i Paris där hon även har sitt klädmärke Burfitt. Jag fick i studentpresent ett par snygga muggar ifrån Rörstrand som har i samarbete med Lovisa kommit fram till ett gäng produkter med Lovisas illustrationer på. Håller just nu på att bygga upp min samling. 

LOVISA BURFITT—►www.burfitt.com