LÁ SOUND!

9.11.14
MEGHAN TRAINOR
EN SÅNDÄR PASTELLGLAD- MUSIKVIDEO


15..12.13
KRAFTWERK
THE ROBOTS03.12.13

SONIC YOUTH25.08.13

"Odessa", new song from Dan Snaith's great psych-pop project Caribou (formerly Manitoba). 
His new album, Swim, is set to be released on April 20th, 2010


16.08.13
ASTA
ASTA- en härlig artist och lyssna på. Hittade dock ingen riktig info om henne men här är en fin låt.

9.08.13
ASTEROIDS GALAXY TOUR
Asteroids Galaxy Tour är ett danskt popband som bildades 2007 i Köpenhamn.Bestående av Mette Lindberg och producenten Lars Iversen. När de spelar live utökas bandet med en blåssektion på sex personer med Miloud Carl Sabri (trumpet), Sven Meinild (saxofon), Mads Brinch Nielsen (gitarr) och Rasmus Valldorf trummor). Lars Iversen skriver de flesta låtarna och är producent.
Lite Happytime-musik
Enjoy!27.06.13
FÖR DE TYNGRE STUNDERNA MED LJUSET PÅ AXELN.
YANN TIERSEN- fransk musiker och helt underbar att lyssna på, vid rätt tillfällen. Har lite låtar med i den franska filmen, Amelie from Montmatre. 


24.03.13

GRIMES
GRIMES- music är något jag hittade på youtube vidare länk efter ett annat youtube klipp. Ni kan hitta deras hemsida http://www.grimesmusic.com Jag tycker det är något nytt som jag inte har hört talas om förut och Grimes är en befriad självmedveten stil med starka karaktärsdrag./26.01.13
RUINS-FRIENDS

MY LITTLE PRINCESS 2011
18.03.12

DARK SHADOWS 
Den amerikanska regissören och filmproducenten Tim Burton släpper nytt tillsammans med skådespelaren Johnny Depp. Själv älskar jag alla hans filmer där både vännen Johnny Depp och makan/skådespelerskan Helene Bonham Carter medverkar i de flesta, nästan intill allihopa. Den 11 Maj är det premiär för Dark Shadows som jag själv längtar till att få se. 

Titta på trailern nedanför.


19.03.12
Next Models AW 12.13 by Sebastien Haddouk & Julien Gallico

Models are: 
Abbey Lee
Aline Weber
Anja Rubik
Anthony Vaccarello
Arizona Muse
Audrey Marnay
Caroline de Maigret
Cecile Cassel
Cora Keegan
Ehren Dorsey
Hailey Clauson
Henrietta Hellberg
Jessica Hellberg
Karlie Kloss
Lida Fox
Lou Doillon
Lou Lesage
Michael Cohen
Nadine Ponce
Nimue Smit
Salim Kechiouche
Suvi Koponen
Yi Zhou

1.03.12
AZELIA BANKS- 212 FT. LAZY JAY

18.02.12
SUGAR MOUNTAIN FESTIVAL
En ganska nyfödd festival i Melbourne som inte jag hade en susning om. Men det finns tusentals festivaler och den här har redan listats som en i toppen. Den här festivalen blandar psykadelia tillsammans med garage rock och mixar med electronica. Sök efter nya festivaler ni med, vetja.


21.11.11
LADY GAGA -
BEHIND THE SCENES
Nu har jag suttit och tittat på detta klipp om Lady Gaga backstage och det är faktiskt kul att hon delar med sig om så mycket. Även bevis på att hon inte färgar håret varannan kväll utan bär peruk.


16.10.11
LYKKE LI
En svensk artist som håller hus i Stockholm. Verkligen värt att lyssna på och hoppas att hennes nästa skiva är lika bra, än om bättre än den som är utsläppt.18.09.11
LADY GAGA
Lady Gagas nya video för låten You and I är fruktanvärt snygg. Jag gillar mer videon än låten  och speciellt hennes utklädnad till man. Men favoriten är när hon har svart klädsel och riktigt häftiga glasögon.Vill ha.

8.09.11

7.09.11
PONCHO TV.
Helt enkelt en tv serie på webben.
Med Nick Clarke.
Unik komedi serie i en enhet i sig som har sin lilla charm.
Det krävs nog en del uppskattning om man ska finna denna serien kul eftersom den är något helt annorlunda. Ta och titta. 

16.08.11
Älskar Fever Rays verision av Mercy Street.