Thursday, February 28, 2013

Ca Plane Pour Moi

I MIN VÄRLD FINNS DET  TYDLIGEN PUREÉ I MAGEN AV OLIKA SMAKER OCH PURJOLÖK  I TANKARNA. I min vildaste fantasi har jag en enhörning som flyger mig över planeten "Quasanova" och siktar sig mot något som egentligen inte finns än i denna värld som vi lever i.Bara jag. Från det till något annat är pappa i Polen på någon affärsresa, har faktiskt ingen koll, det händer mycket för honom så jag önskar dig en trevlig stund där på de dåliga vägarna och bland de kaffedrickandet och på en hård säng.
Snart åker jag till Sälen för skidsemester, vilket jag har sett fram emot i typ 2 år. Gudars gudar andar och annat man lägger ögonen på som jag längtat. Heddan hänger med och jag ska finna min man där om jag har chansen till att snubbla på en. Sedan har jag och min vän planerat planer utan Sickan, dem är lite hemliga än så när det är igång efter resan kommer jag berätta och ni kommer få chansen att vara på plats.

Idag var jag hos farmor och farfar på en liten trevlig kaffeträff, träffade även faster och köpte mig två guldramar och lite tyg, sedan på hemresan handla jag en brödlåda i turkos pastell, utan att ha en plats till ett eget kök eller någon praktiskt användning än för den...men i framtiden kan det läggas bröd, purjolök och annat som ingen vill veta se innan det öppnas av överraskning.
Au Revoir!


1 comment:

Heddan said...

du måste ha puréer i brödlådan..