Tuesday, May 17, 2011

STEPPIN UP

MED BARA EN DAG KVAR INNAN MODEVISNINGEN HOPPAS JAG VERKLIGEN ATT JAG HINNER MED ALLT. Det kommer sluta med att man sitter uppe och syr klart det sista mitt uppe i natten och sedan hinner man inte blunda förrän det verkligen är dax för visningen.

Idag blir det övning 14.30 i aulan där vi ska förbereda så gott vi kan. Det är verkligen tur att vi bokade aulan så vi har den f.o.m idag tills fredag, då det tar tid att ställa fram catwalken och plocka undan efter båda visningarna. Idag blir det även att fixa frisyrlistan eftersom ingen verkar veta riktigt hur det ska gå till att bli friserade. Med en klar sminklista, ingångslista och schema så är det bara att försöka hinna bli klar med den listan också.

Ett frågetecken står för vad för slags musik det kommer bli. Det har varit en riktigt massa klydd på just den fronten. Jag håller tummarna för att den är färdig efter all försening men det får man väl räkna med. Stressigt och helt galet med allt annat i skolan. Inlämningar, prov, läxor, nationella i svenska.....vill skolan ha något mer och tillägga?

Rene_gruau_dior-450x612_large

No comments: