Monday, April 29, 2013

Technologic


INTE FÖR ATT DAGARNA RULLAR PÅ, SÅ HADE DET VARIT SKÖNT ATT SOMMAREN KOM NU, ÄVEN OM MAN INTE VILL ATT DEN SKA PASSERA LIKA FORT SOM DEN KOMMER. I mina ögon ser jag solen stråla genom de moln som försöker lägga sig över det som önskas vore finnas mer av. Det som borde finnas mer utav i våra liv är mer gömda rea- kryp-in där man kan hitta sin Michael Kors väska, sina nya shorts och ett par asfina Prada solglasögon. För de som inte har lönen för ett extra köp till garderoben skulle det vara himlen för oss att kunna känna den där exklusiviteten av att bära något med stil och klä på sig en passande outfit till någon assecoar man lagt ner pengar o tid på att leta efter. 
     Att tröttna på det gamla man äger och vill införskaffa sig en mer stilhet till sig själv, att kunna se en stiligare person i spegel är något alla har i tanken. Man vill vara sin egen klädkod ,en ren stil med lätta färger att kombinera till hud och hår, ögon och mun. För fin gör man sig alltid för sina egna ögon. Då jublar den fina melodin inombords och peppen för att gå ut på klubb, bar, fest, middag eller till jobbet/skolan blir  som starkast.
     Nu kommer vi till meningen med detta inlägg. Även om vi har en plånbok med lite kronor inkasserade som rullar lika lätt in som ut så kan man hitta de där perfekta solglasögonen eller högklackade skorna som passar just sina egna fötter,för en billigare slant. När vi tittar efter stil väljer vi noga känslan av tyget, kvaliteten, och hur tyget formar kroppen. Mest av allt kollar vi hur mycket vi vill spendera på den lusten som grävs upp och fyller ens nerver där man går förbi butik efter butik.
Men vi kan lika lätt hitta något som inte köps just av en liten märkeslapp, för de som vill se bra ut kan  man helt enkelt skita i hela märkesprocessen med att betala dyrt när det finns något lika bra...utan dess lapp.

No comments: