Sunday, February 26, 2012

Sex Dwarf

TOLV TIMMARS ARBETE OCH MODEVISNINGEN BLEV SUPER. Runt tvåtiden var jag hos
Lena Q och sydde det sista som fanns med hår axelvaddar att göra. Därefter var det att skriva ingångsscheman och innan vi fattade så satt vi i en taxi på väg ner till Deep för att köra genrep. Med all packning var det till att packa upp och få igång modellerna. Klockan var 18 och vi hade två timmar på oss att få gjort genomgången och fixa mingeloutfitsen. Jag körde min 5 minuters sminkning och satt i min guldklänning och pressade det sista som fanns att pressa för snart skulle vi iväg till Tangopalatset där Wicked Mill Variety hade premiär för sin klubb. En klädkod med tema burlesque fanns under kvällen och det var rum med högt i tak där människor fyllde upp platser och baren i sina kreationer. Vi var på plats lite innan halv 9 och min väskas innehåll var en kam för att borsta modellernas outfits.

Det är inte var dag man säger att ens jobb är och borsta någons hår på axlarna och rumporna men kul var det. Det björds på shower som burlesque show och circus show med allt som heter svälja eld och jonglera och känslan av burlesque växte fram ännu mer när skratten och applåderna från publiken hördes högt. Vi befann oss på Tango palatset till 23.45 sen var det dags att promenera ner till deep där själva efterfesten skulle äga rum. Där var det dags att packa kläderna till rätt rum som vi skulle vara i under visningen. Jag fick lägga kläderna i högar till respektive modell och i rätt ordning. Tips ifrån modell Helena att man nästa gång kan lägga kläderna vända med "ryggen" upp så att det blir ännu smidigare är ett supertips när schemat är tight. Men till nästa gång! Under tiden sminkades modellerna i en riktigt snygg sminkning och snart var alla påklädda med sina första utgångs-outfits. Min uppgift var att vara en inkastare som kastade in modellerna på catwalken i rätt ordning och tid.

När klockan visade 01.30 var det dags för modevisningen att börja. Direkt efter introt var första modellen ute och poserade. En visning på 20 minuter och där även jag fick gå upp på scen tillsammans med Lena blev The Gran' Finalé. Det var en riktigt bra visning när man märkte att schemat höll och där inga dramatiska händelser skedde. Och detta är bara början!

Efter att ha packat ihop och förflyttat oss till rätt rum igen var det dags för att skåla och mingla. Mina vänner var även på plats och vi dansade oss igenom kvällen, men när väl klockan pekade på 03.11 kände jag inte för att mitt huvud skulle orka med karaoke som mina fina vänner hade hittat sig fram till.
Det blev sista bussen hem och vid 04.00 öppnade jag dörren för att inta sömn.

Bilder ifrån kvällen, dock inga ifrån visningen men de kommer dyka fram får jag hoppas.

Modell Gordana i baddräkt och chiffongkjol av Lena Q @Mingel
 Lena och Jag på Tangopalatset @Mingel
 Tangopalatset @Mingel
Modeller i Lena Q kollektion @Mingel
 Modell Paula och Make-up artisten Debbie @Mingel
 Mina hotties till vänner ; Melody och Johanna efter visningen @Efterfest
Melody och jag @Efterfest
Cherif, Johanna, Melody och jag @Efterfest
 Johanna, Melody och jag @Efterfest
 Johanna, Melody och jag @Efterfest

No comments: