Sunday, February 19, 2012

Reckoning

LÖRDAGEN SOM KÄNDES SOM EN GRÅ SÖNDAG. Endast regn och mulen himmel har det bjudits på här i staden. Det trista var såklart regnet som skapade stora mörka pölar på gatorna där man vandrade i zick zack för att undvika att själv medverka i en. Idag gick dagen åt till att planera studentklänning, och det är ju alltid positivt även om man själv har tagit studenten så gillar man känslan av att kunna få uppleva de glada skriken och visselpiporna återigen. Nu är det extra kul när klänningen är till någon annan och all min tid har nästan bara gått till skolarbete. Det sitter fint med lite annat jobb. 


Imorgon klockan 12är jag på plats för att hjälpa till för plåtning av en ny kollektion. Det blir förhoppningsvis en massa styling och annat göra. Jag ser verkligen fram emot det efter denna veckan som jag inte ens har hunnit blinka för. 


Annars mår jag toppen om ni undrar. Jag är i friskt tillstånd till att hinna med det jag ska göra. Några procent lathet har jag även fått. Lat med att fundera mycket över allt som MÅSTE göras, men jag har märkt att man ska inte ens börja fundera och bara göra. Nu märker jag att jag är trött. Nu blir det läggdags och allt det mänskliga görandet.
Au Revoir.

No comments: